Over ons

Echte koelspecialisten: wie zijn wij precies?

Ik heet Peter van Halder: al jaren actief in de koeltechniekbranche. VH-Koeltechniek is met een vaart bekend geworden. De zinsnede “uw specialist in koeltechniek” onderschrijft de werkwijze van VH-Koeltechniek: uitgebreid en gespecialiseerd.

VH-Koeltechniek groeit snel. Dit betekent dat wij ons enthousiaste team graag willen uitbreiden. Met verschillende openstaande vacatures, uiteenlopende koeltechniek diensten en goede vakkennis; kunt u bouwen op VH-Koeltechniek.

Waar staat VH-Koeltechniek om bekend?

VH-Koeltechniek staat om een aantal zaken bekend. Hieronder maken wij een opsomming van onze kenmerken:

N

Betrouwbaarheid:

Afspraken komen wij immer na. Hier hechten wij waarde aan en zo werken wij altijd.

N

Door heel Nederland:

Wij zijn dan wel gevestigd in Voorthuizen, maar komen door heel Nederland!
N

Betaalbaarheid:

Hoewel onze dienstverlening van kwaliteit is en wij echt maatwerk leveren, zijn wij absoluut betaalbaar.
N

Snelle werkwijze:

Wij werken vlot. Heeft u een probleem met uw koelinstallaties bijvoorbeeld? Dan hoeft u niet lang te wachten op de oplossing: die heeft VH-Koeltechniek.

N

Vakkundigheid:

Of het nu gaat om het oplossen van storingen bij bedrijfskoelkasten, het plaatsen van koelcellen of anders: wij werken vakkundig. Met onze affiniteit met de koeltechniek is dat ook niet zo vreemd!

NVKL-lid:

Het kwaliteitslabel staat voor  garantie. Doet u zaken met een NVKL-erkende installateur, dan is een goed eindresultaat gegarandeerd. Bij een eventueel geschil kunt u de onafhankelijke geschillencommissie voor Koude en Klimaat raadplegen.

Benieuwd naar dienstverlening van VH-Koeltechniek? Neem contact op!