Diensten

De uiteenlopende diensten van VH-Koeltechniek

Bij VH-Koeltechniek staan we in voor uiteenlopende diensten. Wij werken in heel Nederland en zelfs door Europa. Wij staan bekend om onze betrouwbare werkwijze. Is de koelinstallatie in uw bedrijf kapot? Heeft u storing aan uw airconditioning of koeling? Wilt u koelcellen laten plaatsen? Wij doen het vlot en professioneel.

Voor wie werkt VH-Koeltechniek?

Wij werken voor zowel grote als kleine bedrijven. Voorbeelden van branches waarin wij werkzaam zijn? Denk aan de zorgsector, de horeca, ziekenhuizen, en nog veel meer. De interdisciplinaire werkwijze onderstrepen wij!

Kom in contact met echte specialisten

Nood aan echte koelspecialisten? Of werken bij VH-Koeltechniek? Aarzel vooral niet om contact op te nemen met ons.

De hoofddiensten

In feiten doen wij alles wat met koeltechniek te maken heeft. Door contact met ons op te nemen weet u precies of uw klus door ons kan worden opgepakt. Hieronder geven wij u alvast een handig overzicht van onze hoofddiensten.

N

Koeltechniek

Koeltechniek is onze passie. Dit betekent dat wij alles weten van verschillende soorten koeltechniek. Koelingen, vriezers, airco’s en meer. Wij plaatsen en repareren koel en vries installaties.

N

Service & onderhoud

Het onderhoud van uw koeltechnische installatie is erg belangrijk. Op deze manier voorkomt u storingen aan uw installatie. Service en onderhoud door een specialist laten uitvoeren? VH-Koeltechniek staat klaar.

N

Keuring & inspectie

Zo nu en dan een ‘check up’ van uw koelinstallaties of een wettelijk jaarlijkse keuring is belangrijk. En bij VH-Koeltechniek regelen wij dit voor u!

N

24 uur storingsdienst

Ook ’s nachts kan er storing optreden… Krijgt u te maken met storing van uw koelapparatuur? Dan lossen wij het direct op zodat u geen consequenties ondervindt: op ieder uur van de dag.

Productrange van VH-Koeltechniek

Van welke artikelen hebben wij zoal verstand bij VH-Koeltechniek? Zie het handige overzicht hierover:

N

Koel & Vriesinstallaties

Van koel & vriesinstallaties weten wij alles. Wilt u koelcellen of vriesinstallaties laten plaatsen? Wilt u ze laten repareren? Wij staan voor u klaar.

N

IJsmachines

Vooral in de horecabranche erg populair: ijsmachines. Wij weten er alles vanaf. Plaatsing, reparatie, onderhoud en meer.

N

Airconditioning

Airconditioning is een must have voor veel bedrijven. U kunt uw personeel immers niet in ziedende hitte laten werken. Wij hebben er verstand van!

N

Grootkeukentechniek

Ook op grote schaal hebben wij verstand van keukentechniek en meer. Schakel ons in, indien u een grote klus heeft die opgepakt dient te worden door een koelspecialist.

Neem contact met ons op: